Väldoft från Italien!

Hoppas att du haft en härlig helg! Hunnit njuta och gjort något du längtat efter! Min helg gick snabbt eftersom lördagen var min arbetslördag men vi hade ju en så trevlig och bra försäljningsdag på jobbet så det blev positivt ändå!
Kerstin var förbi och fyllde på med lite mys från Wally och Villa Buti så nu har vi välfyllt igen för dig som älskar doft! Gå gärna in på hennes hemsida och titta på allt vackert som finns att tillgå. Är det något särskilt du önskar som vi inte har i vårt ordinarie sortiment så kan vi ta hem enstaka till dig.
 
Underbara Rumsdofter i spray.
 
 Peonia
Roomspray 100 ml från Wally med eteriska oljor och med en romantisk, pudrig doft av pion, men även noter av andra blommor.


Toppnoter: Gröna noter, Bergamott från Kalabrien, Ylang Ylang från Komorerna
Hjärtnoter: Jasmin från Egypten, Turkisk ros, Fransk Viol, Liljekonvalj, Hyacinth från Indien 
Basnoter: Vetiver från Haiti, Okra från Indien, Vitmossa
 
 
  
Doftpinnar i flaskor om 250ml/500ml
Pris 498:-/895:-
 
 Fico e Pera
 
En exklusiv reed diffuser från Wally 1925, en miljövänlig doftspridare för hem och rum med eteriska oljor. Doften är omfamnande, fruktig och lätt sötaktig med noter av fikon och päron, 250 ml i en mycket dekorativ glasflaska. Bambustrån medföljer som bidrar till perfekt spridning i rummet. Stråna sätts ner i flaskan, och doften regleras lätt med dessa. Doften är mild men ihållande, och efter ett par dagar har en behaglig atmosfär infunnit sig i rummet.
 
 
Toppnoter: Extrakt av fikonblad, Päron, Äpple, Gröna blad.
Hjärtnoter: Papaya, Fikonsav, Jasmin
Basnoter: Fruktträ, Vaniljböna, Vitmossa
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris 498:-
Finns i tre olika underbara dofter.
 
Kroppstalk från Wally Cosmetici, med en pudrig doft av lavendel 150 g. Applicera lätt efter dusch och bad med den mjuka silkespuffen. Talket absorberar fukten och gör huden mjuk, len och väldoftande.
 
Ha en härlig start på din nya vecka!
//Pia
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mari Turos

Jag har två av rumsdofterna. Underbara att spraya i sovrummet innan läggdags! Omöjligt att inte somna in med skönt o avslappnat sinne. Rekommenderas!

Svar: Perfekt tips! Det är allt något extra med dessa dofter från Wally!
Ha en härlig tisdag!
//Pia
Grönbergs Interiör

2014-05-12 @ 23:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback