God Jul!

Vilken lycka att få dagen före doppardagen ledigt. Det har inte hänt sedan öppningen av Grönbergs i Haga 1993. Helt otroligt vad tiden har gått sedan dess...
Att öppna på Spinneriet har varit ett smart drag när det gäller mycket men framför allt att få mer fritid att återhämta sig och hinna samla kraft och ny inspiration inför de dagar butiken håller öppet.
Hoppas att du får en underbar julhelg oavsett ledigt, jobb eller sjukdom. Gör det bästa du kan och förmår och försök hitta något mys du behöver.
Jag skall fira första julen utan min älskade mamma Barbro och det är sorgligt men det är en del av livet. Försöker tänka att jag fick många fina år tillsammans med min underbara mamma med en fantastisk relation som inte alla ens har turen att få.
Vi öppnar butiken igen på annadagen mellan kl 12-16:00 för dig som vill kika förbi.
 
 
Ta väl hand om dig!
//Pia
 
 
 
 
 
Ljuvliga Cole&Son tapeter från England.
 
 
 
Lite blomster från mig till dig...
 
 
Älskar Hyacinter på snitt och Voluspas underbart vackra glasförpackningar.
 

Julklapptips!

Hoppas veckan varit bra! Min arbetsvecka har precis börjat i och med att
vi håller stängt måndag-tisdag. Jätteskönt att äntligen få två dagar i rad och även i julveckan.
Det har jag inte varit bortskämd med genom åren. 
Varit så trevliga kunder som varit förbi och fyndat till julgranen och handlat klappar.
 
 
Ljuvlig kanna i acryl som finns i fler färger såsom grön, klar och rökfärgad. Perfekt att ge bort till någon som älskar det lilla extra. Själv använder jag den till att sätta vackra blomster i.
Pris 698kr
 
 
 
Mateus keramik är alltid trevligt att ge bort. Idag kom det påfyllning och nu ger vi 15%rabatt på stora uppläggningsfat.
 
 
 
 
 
Våra fina favoriter från Paris är också en perfekt julklapp.
Finns dessa halsband och även som ring och örhänge.
Pris 398kr 
 
 
 
 
 Som avslutning så...
Lite blomster från mig till dig!
Njut av kvällen!
//Pia

Julen står snart för dörren med fin rabatt på juldekor!

Vi har haft en lyckad start med vår jul på Spinneriet och fått så mycket nya kunder samtidigt som många av våra härliga och goa stamkunder kommer ut och inspireras och handlar. Många av de som besöker Spinneriet och inte känner till oss har  njutit av vår jul och aldrig sett något liknande i vårt område och land. 
 
Nu håller vi stängt måndag-tisdag och öppnar åter på onsdag och smygstartar redan då med b la 30% rabatt på all vår juldekor nu innan jul så att Du kan få en extra fin gran till julafton. För dig som inte kan vänta ger vi även rabatt på vår juldekor i vår webshop där du finner en del av vårt sortiment.
https://gronbergs.com/collections/julkula 
 
 
 
Som extra grädde på moset ger vi 10% rabatt på hela vårt ordinarie sortiment i butiken så du kan köpa något du längtat efter eller julklappen du missat...
 
 
 Vi har fått påfyllning i vår nya ljuvliga dusch och badserie som redan har blivit min och kundernas favorit.
Ett perfekt julklappstips.
Finns att köpa till ordinarie pris i vår webshop ifall du har svårt att komma ut till Spinneriet.
Där kan du läsa om alla de olika doftnoterna på de olika produkterna. Ett hett tips är diskmedlet som höjer upp vilken diskbänk som helst.
 
Njut av nya veckan, stressa inte och ta väl hand om dig!
//Pia
❤