Blommor, skyltning och annat mys!


Nu har lilla skytfönstret blivit färdigt! Bronzetapeter och kuddar fråm Mimou. Fantastiska gardiner från Havsteen i svart med underbar brodyr och ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Finns i både vitt, svart och brunt. Handgjort påskpynt av gamla kolorerade kort.
 
På morgonen kom Pia med massor av ljuvliga blommor och växter. Lokalodlade påskliljor, penseèr, prärieklockor och så klart våra populära tulpaner. Tulpanerna plockas kvällen innan vi får dem i Veddige, färskare går inte att få! Vi har också fått in en helt underbar pion, ny sort i svagt rosa/guldgul. Våra fantastiska statyer som många har frågat efter har också kommit in igår, bara två stycken så skynda in ni som har längtat!
Vi hörs!


Lördagsrusch på Grönbergs!


Idag har det verkligen varit fullt ös hela dagen! Blommor, lampor och ljustakar har flugit iväg till förhoppningsvis nöjda kunder! Våra fantastiska G & C ljusstakar i skyltfönstet har sålts till en kund som såg dom här på bloggen. Kul att våra kunder börjar hitta hit!
Vi laddar också för fullt inför garagesalen som är redan nästa lördag. För er som inte varit på garagesalen ännu så är det hög tid att besöka oss. Varje vår och höst så ordnas det en garagesale nere på magasinsgatans parkering där närområdets butiker rear så skjortan står rätt ut!
Musik, mat och förhoppningsvis sol brukar det bjudas på. Kom dit och fynda!
För med information gå in på www.magasinsgatan.se 

Bäddning med härliga tapeter från MimouStina tapetserar för första gången. Det här var enklare än jag trodde, till och med mönsterpassningen gick lätt!
Här limmade jag direkt på väggen så inte ens tapetbord behövdes.
Många av Mimous tapeter har vi hemma i butiken, annars fixar vi hem din favorit på ett naffs! Tapeterna kostar
695 kr/rullen och man brukar räkna med att få ut ca 3 våder/rulle.


Härlig bäddning med fantastiskt mjuka och lyxiga bäddsett från Mimou, har du väl sovit i dessa lakan så kommer du aldrig villja byta! Kuddar från både Mimou och TineK och ett skimmrande överkast. Ett lyxigt och fridfullt sovrum gör allt för en god natts sömn...

Premiär för Bollywoodpåsk!
En fantastisk påskdukning med keramik från Mateus och Rice. Lyxiga textilier och kuddar från svenska Abc och Mimou.Ljustakar och våningsfat med kerub från danska G&C. Nyinkomna doftljus från Voluspa.Efter mycket slit så är våran skyltning äntligen klar! Vi är jättenöjda och hoppas ni kommer in och unnar er en stund hos oss på Grönbergs. Kannske ett av våra fantastiska handgjorda ägg som har blivit superpopulära eller någon vårblomma följer med hem?
Under dagen har vi också hunnit med att göra en bäddning inne i butiken med nya tapeter från Mimou. Strålande sol och trevliga kunder, en härlig dag på jobbet!


 Nu tar vi nya tag och sätter igång med vårat lilla skyltfönster som skall gå i bronze, brunt och svart....


Vi skyltar påsk på Grönbergs!I år ville vi prova på att göra ett schackrutigt golv i skyltfönstret i tema gul-rosa. Litet tips är att tejpa upp alla rutorna efter du målat golvet i ena kulören och sedan skydda det med exempelvis tidningspapper.


Denna gång har vi fått experthjälp av Henke annars gör vi det mesta själva. 


Faridah i full gång med vår påskbordsdukning! På måndag den 23 mars är skyltfönstret klart och Du är så välkommen att kika på den och vårt övriga sortiment.

Fransk påsk


Äntligen har påsken kommit till Grönbergs Interiör!

Vi har fått in fantastiska handgjorda ägg från Frankrike, ett litet måste för att förgylla vardagen. I år känns det helt rätt med en romantisk påsk. Ägg med spetsar, vintage broderier och dekorationer i dova färger som tillför det lilla extra.

Du är mycket välkommen in till oss i butiken för att se vår sagolika påskskyltning och inspireras.


Unika smycken


Vi är mycket stolta över att få vara enda återförsäljare till dessa ljuvliga smycken från Göteborgsbaserade Boudoir Deluxe. Smyckerna är gjorda av tillvaratagna detaljer såsom gamla strumpeband, vintagebijouterier och postkort. Varje smycke är omsorgsfullt tillverkat och unikt! Du kan välja mellan halsband, armband och örhängen. Kom in och låt dig frestas av dessa små juveler!