Strutsfjädrar

Denna härliga vecka går nu sakta mot sitt slut och i morgon börjar en ny...
I dag har jag varit och handlat blomster och lökar till butiken så att jag slipper åka tidigt imorgon bitti, morgontrött som jag är. Har lagt några timmar på att snitta blommorna och göra det fint så att vi får en riktigt bra start på vår måndag.
Nu har vi äntligen fått in nya strutsfjädrar igen för dig som har efterlyst det. Denna gång har vi haft turen att hitta en ny leverantör så att vi kan hålla ett mycket bättre pris än förut!
Strutsfjädrarna finns i vitt, natur, svart eller brunt.
Pris 49:- st
Vacker konstgjord ros 79:-st
3st för 200:-
Hoppas att du har och får en riktigt mysig söndagkväll!
Nästa vecka blir det mer inlägg och mer inspiration med den nya kameran!
//Pia

Tankar som för oss till sommarsorbet!

I dag fick vi en liten konstig och annorlunda start på vår arbetsdag...
Polisen utrymde allt och spärrade av området på grund av en inslängd handgranat i restaurangen brevid, vart är världen på väg? Faridah och jag fick lämna allt men fick lite fri tid för reflekteran och fika. 3 timmar senare kunde vi äntligen öppna butiken när avspärrningarna togs bort! Som tur var kom ingen till skada och det var ju huvudsaken!
Inga nya bilder ännu men nedan är inspiration på en vacker brudbukett vi gjort som för tankarna till Sommarsorbet...

Mateus tallrikar hos Grönbergs Interiör.

Nu är nya kameran inköpt och är nu på laddning så att vi kan ta nya vackra bilder av butiken, veckans blomster och alla nyinkomna varor. Det händer mycket på några dagar i butiken utan kamera. Även i dag fick vi ett nytt stort lass av nyheter från Parismässan, så det blir spännande att gå till jobbet imorgon och packa upp och fixa. Bilder kommer...
Förra året vässade vi armbågarna och bestämde oss för att satsa mer på våra viktigaste varugrupper i butiken och en av dem är bland annat Mateus som vi ökade stort men fortfarande har vi långt kvar till några av våra kollegor. Många vet helt enkelt inte att vi har så stort utbud av Mateus.
På Grönbergs jobbar vi hårt för att bli ditt första val i Göteborg när det gäller att inhandla den fantastiska keramiken från Mateus. Vi har 14 olika färger i alla modellerna och Rafael som bland annat är inköpsansvarig för Mateus, kämpar varje vecka för att ha det rätta sotimentet av Mateus tallrikarna i butiken för att tillgodose våra härliga kunders behov. Så vi hoppas verkligen att när du tänker på att handla Mateus tallrikar kanske till dig själv eller som present till dina nära och kära att du tänker på Grönbergs. Extra bonus är ju våra fantastiska vintageinslagningar som våra kollegor har svårt att konkurrera med...
Ha nu en riktigt fin onsdagskväll!
//Pia

Vackra tyger och detaljer på våra kuddar.

Härligt att åter igen få vakna till en vacker morgon med sol! Spännande att se vad denna dag har att erbjuda...
I går fick vi en sänding från Paris med vackra takkronor och vägglampetter som ger en förnimmelse om balens tid. Tyvärr får det bli bilder på dem senare i veckan för min lilla kamera har gått sönder och i morgon får det bli att titta ut en ny! Som tur är har jag varit förutseende och tog mycket bilder innan det hände i helgen som jag ännu inte har publicerat.
Vi har fått lite påfyllning av gamla klassiker i kuddväg och nu är det ju en tid som många håller på att fixa iordning hemma innan trädgårdslivet börjar igen. Intresset för kuddar blir bara större och större och det är ju så roligt.
"En kudde gillar ju inte att vara ensam" som Malin på Mimou alltid säger!
Många av våra kudder är ju i ljuvliga och fantastiska material plus att många har vackra detaljer. Här nedan följer lite inspiration på ämnet, kuddar!
Vit kudde med sydda blommor.
Pris 495:- inkl innerkudde
Siam sidenkudde, finns i över 60 färger.
Pris 450:- inkl innerkudde
Vackra örngott från Mimou Pris från 325:-
Ljuvlig kudde från Fabric Copenhagen i vävda blomstermönster.
Finns i silke/silke eller silke/sammet.
Pris från 495:-
Du som är nyfiken på våra lampor från Paris och inte kan hålla dig är så välkommen idag att hälsa på oss!
Ha en härlig tisdag!
//Pia

Crabtree & Evelyns underbara kroppsprodukter!

Då var det en ny härlig vecka igen! Sportlovsveckan är över och nu är det nya tag och rutiner som gäller för många fram till påsken som ligger ovanligt sent i år. Bra för oss inom handel, då vi får lång tid på oss att sälja in den ljuvliga våren och påsken! Som den söta lilla påsklijan som annars får så kort liv på grund av sitt namn...
Crabtree & Evelyn skåpet är nu välfyllt med massa nya och gamla ljuvliga produkter och dessutom flyttat till bättre placering så produkterna kan få sin välförtjänta status. Deras handcremer är oslagbara för vårens nariga händer. Kom gärna in och prova själv hur bra deras produkter verkligen är, vi har tester i alla de underbara dofterna.
Solen glimtar fram och det känns och ser ut som en riktigt bra start på veckan.
Ha nu själv en riktigt underbar dag och fortsatt bra vecka!
//Pia
♥♥♥

Dem bästa Voluspa dofterna finns hos Grönbergs Interiör!

Igår var en dag i vilans tecken, behövde en paus i vardagen för att hämta nya krafter till att vara en positiv och kreativ arbetskamrat och säljare på Grönbergs idag torsdag och det lyckades jag med fullständigt tror jag...
Känns så roligt nu när alla varor droppar in varje vecka och mycket är snyggt uppradat och välfyllt! Voluspaskåpet är en sådan plats som nu är fylld med de bästa dofterna som kunderna har efterfrågat mest! Vi har fortfarande 30% rabatt på några av de utgående dofterna för dig som vill testa ett riktigt bra doftljus. Voluspa har goda och annorlunda doftkombinationer i mycket vackra förpackningar. Vi är ju några stycken som bara älskar det här med utseendet och layouten på förpackningarna...
Tuberosa och Amber Lumiere är några av de dofter som vi nu har 30% rabatt på.
Välkommen in och dofta runt på alla våra härliga doftljus!
Hoppas att du får en bra och mysig torsdagkväll av det som är kvar!
//Pia

Ett skepp kommer lastat med Yankee Candles underbara doftljus!

Det var en hektisk dag på Grönbergs igår i och med Alla Hjärtans Dag, roligt men ack så trötta vi var igår när vi begav oss hem vid åtta snåret. Vi sålde en hel del blomster och presenter igår så det vara bara att åka och handla nytt imorse.
I går fick vi dessutom en stor sändning av Yankee Candles härliga doftljus för dig som har det märket som din absoluta favorit. Nu har vi satsat på att ha ett större sortiment hemma av deras doftljus så att vi både kan få och sälja till ett bättre pris. Dessutom kommer vi att från och med i mars månad att ha månadens doft från dem och då kunna ge 25% rabatt på hela sortimentet i månadens doft!
En symfoni i lila...
Lemon Lavender är en av Yankees bästsäljare.
Kom in och dofta!
Votiveljus Pris 29:-st/4 st för 100:-
Tumbler Pris 165:-
Jar 411g Pris 229:-
Jar 623g Pris 275:-
Clean Cotton den doft som säljer absolut bäst i Sverige.
Nytt display skåp fyllt med Yankees bästsäljare.
Ha nu en riktigt mysig tisdag av det som är kvar!
//Pia

Ge bort något fint till dem du tycker om idag!

I dag firar vi alla vi tycker om, det skulle vi försöka göra lite bättre varje dag faktiskt... Kanske tur att vi har en speciell dag för att påminna oss om att vara extra gulliga mot varandra! Vi har i alla fall laddat upp med en massa vackra blomster och flera erbjudande på denna dag ifall du känner för att komma förbi och köpa något fint till dem du håller av.
Röda rosor är alltid vackert men tyvärr dyrare denna dag på grund av att många länder i världen firar Alla Hjärtans dag men vi har en massa andra vackra romantiska blomster också att välja på!
Vi flickor gillar ju alltid en rosa dröm...
Vi har flera andra rosa drömmar som inte är blomster också!
Som denna rosa flacon som tagit slut flera gånger om och nu är hemkommen igen!
Pris 179:-
Nu har vi även fått in fler väskor/necessärer i fler storlekar som också är många flickors favorit!
Denna söta flacon finns i tre olika utförande.
Röda rosor, blomsterknyten och vackra buketter samsas på rad för att bli valda!
Rosor i bunt, 10 st för 125:-
Ser verkligen framemot att få se dig i butiken idag när vi gjort den så fin!
Finns det inte tid att komma förbi idag så hoppas jag verkligen att du får en riktigt mysig dag idag på Alla Hjärtans dag!
Massa kramar från oss på Grönbergs!
//Pia

Vackra dekorband!

Morgonen börjar med att Faridah och jag skall gå och titta på en lägenhet som behöver göras i ordning och dekoreras inför en försäljning, kunden vill ha något utöver det vanliga så då rycker vi gärna ut...
Alltid lika spännande, fortsättning följer förhoppningsvis!
Dekorera är alltid roligt och det är ibland med mycket små medel som vi kan förhöja sakerna vi har där hemma. Har ju förkärlek för band, särskilt gamla vintagespetsband från förr. Har ju haft turen nu det sista både i Barcelona och Paris att finna såpass mycket vackra spetsband så vi har haft en möjlighet att sälja dem i butiken. Själv använder jag gärna band runt mina altarljus eller runt mina vaser, kannor och ljustakar. Det finns så mycket saker som du kan förhöja med ett vackert dekorband det är bara att tänka till...
Nedan följer lite inspiration på temat dekorband.
Du kan alltid klippa remsor av de breda banden och använda som kombo med det breda!
Du kan ju också använda dem till att förnya din sjal, stickade halsduk mm.
Priser på vintagebanden är mellan 49:-/159:-m
Älskar det skira tillsammans med den råa hampan.
Det blir alltid en fin kontrast att blanda matrial.
Ibland får jag över någon liten sak som också kan hängas på!
Notpapper eller någon text från en tidning förhöjer också!
Vädret i dag ser inte särskilt inbjudande ut med snöblandat regn men då får vi tända extra mycket ljus idag för att få lite mysigt istället!
Hoppas att du Söta får en riktigt fin torsdag!
//Pia

Snart Alla Hjärtans dag!

Nu börjar det närma sig Alla Hjärtans dag, denna gång på en måndag och tiden räcker ju inte till för allt roligt vi vill göra i butiken. Men nu  på morgonen hann vi i alla fall med att göra om vår utsida och gjorde den lite mer vårlik och med vår tolkning och en toutch av Valentin.
Lite presenttips inför måndagen den 14/2!
Underbara doftljus från Engelska Shearer candles med lång brinntid.
Just nu erbjuder vi 30% rabatt på doften China Rose.

Vi kommer att ha underbara blomster klara redan till helgen för dig som vill fira i förtid!

Är du sugen på något speciellt i blomsterväg inför Alla Hjärtans Dag, kontakta oss så ordnar vi det till dig.

Näpen Anemon som påminner oss om att våren är på gång!

 

Den populära Nejlikan kommer i nya vackra toner och nyanser hela tiden.

Vi erbjuder 30% rabatt på Claus Portos härliga doftljus för dig som vill unna dig själv eller kanske ge bort till någon du håller av!

Inspiration från vår utsida!

Nu har vi fått in en liten sänding igen av vackra dörrmattor!

Pris 375:-

Fler motiv kommer i början av mars.

Nu är det dags för lunch och sedan finns det lite mer att tag i som alltid i butiken!

Ha nu en riktigt härlig tisdag och glöm inte bort att njuta av dagen!

//Pia


Litet smakprov på våra inköp från Parismässan.

Ny vecka med nya utmaningar, dagen börjar med blomsterinköp sedan blir det fortsättning med nedpackning av våra resterande julsaker. Passa på för nu är det 70% på det som är kvar!
Nu börjar vi få massa trevliga leveranser från våra inköpsresor, så det finns lite att packa upp och fixa med i butiken. Här nedan är lite smakprov på lite av vad som komma skall från Parismässan och även lite fortsättning på ämnet inspiration från mässan.
Mycket uppstoppade djur, en liten söt fågel räcker nog för oss...
Lyckostol?
Fyrklöver såg ut att bli en trend...
Ljuvliga takkronor och vägglampetter är beställda och kommer inom kort!
Trådlampa med ruffig skärm är inköpt och kommer i slutet av februari.
Härligt med porlande vatten för balkong eller trädgård.
Leverans i mars
Utelykta med leverans i februari.
Glasburkar med vintagelook.
Leverans slutet av februari.
Lite försmak på vad som komma skall julen 2011.
Ha en härlig start på din nya vecka!
//Pia

Helgfint!


I dag har vi lördagsöppet mellan kl. 10:30-15:00 för dig som vill njuta och handla hos oss!
Butiken är laddad med blomster och massa nytt!
Välkommen in!
Önskar dig en mysig lördag och trevlig helg!

Förhöj med vackra dekorknoppar.

Torsdagen har bara sprungit iväg här i butiken, massa kunder och en stor leverans av Mateuskeramiken för dig som behöver påfyllning och har saknat någon del eller färg. Nu är det bara stängning och sedan skall vi ha lite planeringsmöte med god mat till...
Häromdagen fick vi påfyllning av dekorknoppar för dig som vill byta ut dina gamla till något nytt som förhöjer. Här nedan är lite av vad som finns hemma nu.
Butiken är fylld med vackra blomster inför helgen.
Pris 59:-
Pris från 59:-/79:-
Pris från 59:-/69:-
Önskar dig en härlig torsdagkväll!
//Pia

Nytt som känns nostalgiskt!

Igår kom en liten härlig låda med gott och blandat från Lisbeth Dahl. Necessärer och sminkväskor som är så vackra och fulla av detaljer så man kan ha dem till fest. Säger ju ofta att jag tror att det bor en liten prinsessa i oss alla bara att den är väl dold hos många...
Dessa söta tingestar känns som om den väcker min lilla prinsessa i mig i alla fall! Se nedan och njut!
Den vackraste av vintage tapet... som vi hade turen att fynda tre rullar av i Paris.
Grafitgrå sminkväska/börs.
Pris 198:-/245:-
Ljuvlig sminkväska/börs som för tankarna till den vackraste av klänningar...
Pris 249:-/298:-
En dröm i guld med prickigt foder.
Pris 345:-
En necessär/sminkväska i mukaste velour i pastellrosa.
Pris 275:-/375:-
Söt lykta i svagt gammelrosa.
Pris 69:-
En underbar lampa från G&C Interiors med vintage skärm.
Pris 2450:-/495:-
En ny underskön nejlika.
I dag känns vädret bra trist men vi får kalla det vårregn även om det är väl tidigt på säsongen för vår men vi vet och får njuta av vad som komma skall, VÅREN! Den som vi alla längtar till!
Vi har fyllt på med lokalodlade krispiga tulpaner och är nu i färd med att packa ihop det sista av julen. Är du fortfarande sugen på något så skynda hit så får du 70% på det sista vi har kvar.
Hoppas nu att du får en riktigt bra tisdag!
//Pia