Rean i halvlek...


Det var full shopping i skylten hela dagen igår, så roligt att så många kunde komma för att fynda! Nu har vi fyllt på med ännu mer godsaker... och det fortsätter vi med nästa vecka också så om du missat så finns det säkert något till dig ändå! 

              

 

              

              

              

Förutom all rea vi sålde igår var det fullt upp med alla blomster som skulle levereras och säljas, det märks att vi svenskar har blivit mycket mer intresserade av att ha blommor hemma nu när helgen kommer och det är ju roligt!
Nu har vi stängt imorgon lördag för lite vila innan ny vecka med nya utmaningar.
                     Hoppas att du får en trevlig Valborg och skön helg!
                                                          //Pia
                                                            ♥♥♥ 


Idag, torsdag kl. 10:00 slår vi portarna upp för Rean...

                    Välkommen till oss att fynda i vårt skyltfönster!

Nu idag är det som gäller, allt är förberett men vilket slit det är! Tur att det är så roligt med Grönbergs! För dig som inte hinner komma idag så har vi sparat lite godbitar för att kunna fylla på och hålla rean levande även nästa vecka.

                 

                 

                 

                 

                 Hoppas att få se dig hos oss i dag eller inom de närmaste dagarna!
                                                   Ha en härlig dag!
                                                            //Pia

På torsdag börjar vi vår REA i skyltfönstret...

I dag är det blomsterinköp som gäller med bland annat hämtning av säsongens sista tulpaner från Arne i Veddige. Lite tråkigt när den försvinner för säsongen men då vet jag att Maj är i antågande...

Vi gör en repris på förra årets succé när vi hade vår rea uppe i skyltfönstret! Mycket bra att utnyttja vår stora yta i skylten plus att det väcker nyfikenhet när folk passerar ute på gatan och skylten är full av kunder! Denna gång kommer vi att rea ut en massa fint och lite av det visar jag här för att kanske väcka ditt intresse. Bland annat kommer vi att rea ut Mateus Shiny Collection och spetsserien i off white plus lite utgående modeller för dig som gillar Mateus.

           

           
Färdiga gardinlängder med brodererad blomma i ull/organza i svart och mörkbrunt.

          
                  Några större storlekar av Walther & Co zinkhus.


          

                Större storleken på kärleksbrev med lite blankare yta.

           

Vi kommer ha mycket stuvar till fantasipriser, dessutom massa kuddar och krukor. Vi håller nu på för fullt att ordningställa detta så du är hjärtligt välkommen på torsdag klockan 10.00 då vi öppnar readörrarna.
Vi har öppet som vanligt nu i veckan för dig som är sugen att handla nyinkommet till ordinarie pris.

                                       Önskar dig en härlig tisdag!
                                                      //Pia


Lördagsbrud...


          

Vi hade stort bröllopsarrangemang igår med stort följe som innebar många tärnbuketter och coursage utöver brudens bukett. Ljuvliga Pioner, kvistrosen diadem, Syrén och en helt sagolik stor Ranunkel var några av ingredienserna i denna härliga blomsterkompott! Här är lite inspirationsbilder från det.

           

           

           
Alla brudbuketter får en alldelses egen matchande brudlåda för transporten till kyrkan, fotografen med mera.

I år känns det verkligen som riktig bröllopsyra, vi har ovanligt många bröllop inbokade kanske är det kronprinsessan som inspirerat???
Ha nu en riktigt god natt och så hoppas jag du får en mycket bra start på den nya veckan!
                                          Natti natti!
                                             //Pia


Nytt från Fabric of Copenhagen.

Nu närmar sig helgen med stormsteg och jag undrar som vanligt vad denna veckan tog vägen...
Nu håller vi på för fullt att förbereda för vår rea som vi skall ha i skyltfönstret som vi hade förra året där du som kund fick gå upp i skylten och fynda, vilken succé det var då! Hoppas på lika stort intresse i år! Rean börjar vi med på torsdag nästa vecka. Spännande!

Våra fantastiska plädar, överkast och ljuvliga kuddar från danska märket Fabric of Copenhagen har vi nu fått påfyllning på av sådant som tagit slut plus lite nyheter.
Dessa "tingestar är "to die for", så roligt att ha dessa textilier i helt makalösa kombinationer och kvaliteter...
Här är lite av det som vi har hemma!Ha nu en riktigt skön fredag och helg och glöm inte bort att njuta av den!
//Pia
♥♥♥

Lite bilder från vår Homestyling!


            

              

               

                

Lite bilder var efterfrågade från vårt uppdrag i måndags så här var lite inspiration och mer kan du se på länken nedan.
Flera bilder från vår sista homestyling finns på Bjurfors hemsida.

http://www2.bjurfors.se/bilder.aspx?OBJGUID=3P323SDEO0CDAE6H&OBJTYPE=CMBoLgh

Nu är det natti natti!
Ha det gott!
 //Pia


Lite bilder från butiken, tisdag.

Igår blev det en rolig men stressig dag med högt tempo! Lägenheten vi gjorde igår på Kungshöjd blev så fin, idag skall bara balkongen göras och alla snittblommor fixas innan fotograferingen. Extra roligt när vi får så fina lägenhetsobjekt att jobba med! 
Här är lite bilder från butiken igår med tema utsida...

           

           

           

           

           

Som jag skrev igår så hade vi fått in massa nytt och påfyllning från Mimou så här är lite inspiration från det varma temat "Sorbet" som känns helt rätt nu!

           

           

           

           

Idag skall vi påbörja tömmning av stora skylten för att göra något spännande till nästa vecka...
Ha nu en fantastisk tisdag, hoppas att snart få se dig i butiken!
                                         //PiaPåfyllning av kuddar från Mimou!

Ny vecka, nya utmaningar...
Helgen gick fort och nu är det åter dags att åka ut till hallarna för att köpa in nya snittblommor och krukväxter till butiken! Förra veckan fick vi in in massa nya vackra kuddar från Mimou som vi har gjort och använt i nya vackra miljöer i butiken. Kom in och njut och låt dig inspireras av allt vackert! När vi börjar greja i en del av butiken så blir det alltid ytterliggare andra områden som också måste göras om, så även Rice och lite till fick en rejäl ansiktslyftning när vi ändå höll på!I dag skall Faridah och jag åter iväg och styla en lägenhet inför en försäljning här på Kungshöjd. Den förra vi gjorde gick iväg för en otrolig summa så det kändes extra gott för oss!
Ha nu en mysig måndag i solskenet!
//Pia 


Nya vackra motivkuddar!

Fredag igen, en av de bästa dagarna på hela veckan! Solen skiner och alla är lite gladare och helgen närmare sig med stormsteg. Några av oss har ju även lördag som arbetsdag innan helgen börjar på riktigt men det infinner sig ändå en riktigt god känsla i kroppen!
Nu har vi äntligen fått påfyllning på våra vackra motivkuddar plus ytterliggare några nya fina sorter med tillhörande fjäderkudde  för 595:-

Nu är det ut i butiken och jobba med sälj som gäller! Hoppas att snart få se dig i butiken! Ha nu en riktigt härlig fredag!

//Pia
♥♥♥

Nu skall det fejas på balkong och uteplats!

Nu är det en härlig tid när landet skall öppnas, sommarvatten på eller balkongen skall få en uppfräschning efter denna hårda vinter! Ser själv framemot söndag då jag skall göra iordning mitt lilla hus i Delsjön!
Vi har fått in en hel massa fint till balkong och trädgård för att få den rätta känslan! Lyktor, fågelbad, vackra krukor och massa massa mer...

               
                Rostiga lyktor, byster och gamla mosskrukor kanske med en krydda i!

               
Vi har även fått påfyllning på våra rostiga järnbokstäver och det efterlängtade & tecknet.

               

         
               
                      Lokalodlad Akleja, hur näpen får man lov att vara?

               
                    Efter trädgårdsarbetet, varför inte tvätta av sig med Marseille....

Nu har vi tagit in flytande tvål i Marseille i dofterna Apelsinblom och Körsbär för dig som efterfrågat dem! 169:-/flaskan. Vädret denna dag är lika fantastiskt som föregående så det kan inte annat än att bli en bra dag! Hoppas du känner det samma och får en härlig torsdag!
//Pia


Mateus Fjärilsserie...


Idag har jag haft min onsdag med blandade upptåg, en del egen tid och en del arbete... Faridah och jag har bland annat besökt en lägenhet här på Kungshöjd som vi skall fixa i ordning inför en försäljning! Alltid lika kul!

Nu har äntligen vi fått in Mateus fjärilsserie i fler färger för dig som har varit inne och frågat och även påfyllning i det övriga sortimentet.


Fjärilar, hur fint som helst!

Ha nu en riktigt mysig onsdagskväll!
//Pia

Härliga dofter från Frankrike!

Alltid lika härligt att komma åter till min ljuvliga affär med mina goa medarbetare! Nu känner jag mig återställd och utvilad efter Garagesalen som alltid är lika roligt att vara med på! Hoppas att du som var där fyndade rejält!

Nu har vi fått in nya härliga produkter i två underbara nya dofter från franska märket Le Pére Pelletier! Fantatstiskt strykvatten, badoljor, doftpåsar och mycket mycket mer! Dofterna är i Rose Ancienne, en rökig trädgårdsrosdoft som är helt underbar för en rosälskare som jag och sedan Violette som påminner om mormors gamla Violpastiller! Kan det bli ljuvligare än så...


Var bara tvungen att visa våra vackra Aklejor som vi fick in igår för 69:-


För dig som gillar produkter från Marseille så har vi nu 30% rabatt på denna ekologiska serie plus den svarta Ylang ylang!

Vädret är lika strålande idag som igår och det känns så härligt att våren äntligen har kommit!
Ha nu en fortsatt mysig tisdag!
//Pia
♥♥♥


Lite bilder från i lördags!

Vilken fantastisk Garagesale vi fick med härligt väder och mycket folk! Gick upp vid femtiden och var hemma vid sju på kvällen så vi lite möra på kvällen när vi väl lastat av det sista som blev kvar. Här är lite bilder från lördagen!

           
Var där som förste "man" att lasta av innan jag fick sällskap av de goa Lesterkillarna!

           
Johan, Anders från Lester och alltid lika glade Jonas från Weekday poserandes mellan avlastningarna av hyrborden!

           
              Faridah och Rafael igång med att packa upp varor!

           
                       En morgonkaffe för Eva på Mandel!

           
                  Rusning kl 10:00 när bandet klipptes.

           

           

           

           
            Mamma Barbro och Rafael.

           

           
            Vårgaragesale 20100410

Idag är det min dag så idag skall jag bara mysa så är jag åter i Grönbergs värld imorgon tisdag!
Ha det bäst!
//Pia

Kom och hälsa på oss på Garagesalen!

Arla morgonstund...
Vädret ser ut att bli fantastiskt idag, underbart att få jobba ute en hel dag med Faridah och de övriga handlarna!
Vi hoppas verkligen att få se dig på Garagesalen idag! Laddad att fynda!
Annars så önskar jag dig en härlig helg i det vackra vårvädret!
//Pia

         

         

         

         

Inspiration från butiken!

Denna veckan har ju knappt börjat förrän den är slut, redan torsdag.... Vart tar all tiden vägen? 
Vi försöker att gå igenom butiken, plocka iordning efter "påskfirandet" och finkamma den efter saker att ta med till Garagesalen. Perfekt, på så sätt blir mycket städat och omändrat i affären. Här är lite inspirationsbilder från butiken igår onsdag! 

              

              

              

              

              

              

              

              

              

          Hoppas på att det fina vädret från igår skall göra sig påmind även idag!
                                            Ha en mysig torsdag!
                                                       //Pia