Påfyllning av Greenleaf doftpåsar!

Nu har vi fått påfyllning av doftpåsar under morgonen. Bland annat två små doftpåsar à 29 kr st som så många frågat om. "Magnolia" och fräscha "Seaspray" finns att välja på.
Bland det stora doftpåsarna kom det påfyllning samt två "nygamla" dofter. "English Garden" är precis som det låter en blommig doft och "Tuscan Vineyard" en lite tyngre doft som passar utmärkt till er som har "Mullberry" som favorit.
Tips angående doftpåsarna är att dammsuga upp en matsked eller två av innehållet när du tycker det är dags att slänga den gamla påsen för att köpa en ny. Så doftar det gott när du städar!

Vackra dekorflaskor

 
Nyhemkommet är dessa söta flaskor som du har saft i eller använder som vas på ett vackert dukat bord! Finns i flera olika utföranden. Pris från 79 kr. På bilden har vi satt i en vacker kvist med björnbär för att använda säsongens gröna.

Askar till vackra ting

 
Askar kan vi flickor aldrig få för mycket av eller hur? Dessa söta askar har vi nu hemma för 159 kr st. Perfekta att förvara sina favoritminnen som fina brev, vykort, biljetten till bröllopsresan eller annat mys. Självklart låter man den ligga framme och pryda sminkbordet för att öppnas en regnig dag när man behöver pigga upp själen.

Nyheter från Boudoir Deluxe

 
Idag fick vi in nya vackra smycken från Boudoir Deluxe. Fyra vändbara halsband med kvinnomotiv "á la burlesque" på ena sidan och blomster på den andra. Alla har dubbla kedjor så man kan välja om man vill ha det hängande eller tight runt halsen. Fyra underbara ringar kom också in, som är helt bedårande! Alla har gömt lås så det går att reglera storleken.
Skynda in i butiken eller ring om Du är intresserad av just dessa fantastiska kreationer!

Boudoir deluxe

Nu har vi ringt Annelie som tillverkar Boudoir deluxe smyckena. De senaste dagarna har det sålts jättemycket och vi vill ju så klart ha påfyllning. Som tur var hade hon både dubbla och enkla halsband med kedja färdigproducerat så hon skall komma in i dagarna med dessa. Nu skall även ringarna komma som vi skrev om för ett tag sen! Spännande!
Bilder kommer självklart så fort vi har fått smyckerna till butiken...

Påfyllning från Havsteen


Igår eftermiddag kom det påfyllning från Danska Havsteen. Bl.a kom denna "French Lily" gardin in igen som har varit slut ett tag. En riktigt skir gardin med fantastiskt ljusinsläpp och vackra ullbroderier. Finns även som hissgardin. Den är 110*250 och ligger på 895 kr längden, finns även i svart och brunt.

Vi har också fått hem fin fina balkonglåder i korg som var restade på senaste leveransen. Lite sent kanske men det är verkligen bra pris på dem! Från 49 kr så passa på att fylla på eller köp till nästa säsong!

Nytapetserat.

 
Igår eftermiddag så tog vi oss an projekt tapetsering. Bakom sängen famför kassan så kände vi att vi ville ha in lite mer färg så vi kan visa både dukning i roliga färger (Rice) och en bäddning numera i lite piggare färger. Tapeten kommer från Laura Aschley som Anette så snällt sponsrat oss från hennes fina butik på Södra vägen! Det blev en härligt rosa medaljong på en bruten vit bakgrund. Kuddhavet går numera i glada rosa och gröna färger! Visst blev den snyggt!
De fina skrivböckerna som vi skrev om tidigare i veckan har blivit omåttligt populära och säljer som tusan. Jättekul, vi får ta in fler till nästa leverans.
Välkommen in och njut!

Smyckesrea!


Efter att ha kollat igenom alla kataloger med höstens nyheter och frossat i alla fantastiska smycken som kommer in till hösten, så märkte vi snabbt att vi nog behöver göra oss av med lite om vi skall kunna ta hem så mycket!
Så då ordnade vi lite REA på en del smycken och dekorhängen! Vi kör 50% avdrag i kassan på ordinarie pris. Skynda in och fynda ibland alla vackra smycken från Lisbeth Dahl, House doctor m.m

Nu har "summer" kommit!


Morgonen började med ett lass varor från Mimou och vi ställde oss direkt och ringde alla kunder som hade beställningar med. Det är som att vara barn i en godisbutik när man får öppna varor från dem. Så nu är den här, "Summer" och hjälp vad den är vacker! Den kommer passa utmärkt till er som valt lite "piggare" färger på era övriga kuddar men också perfekt att ha ute på punschverandan med slitna möbler och mjuka färger för att få in en färgklick! Vi tog också in Siam"Lilac" och "Candy samt "Petit Valencia "mineral" och sist men inte minst Babylon stripe "Cameo" som går i mjuka rosa/syrén toner.

Nyinkommet från Miljögården!

 
Idag kom det nya varor från Miljögården. Vackra krukor med blåa rosor kom i två olika storlekar, 98 kr för den lilla och 179 kr för den stora. Denna finns ju även ett fåtal kvar av i högre modell. En ny omgång med termometrar denna gången med ett sött rosmotiv för 98 kr och det fina kakfatet perfekt för saftkalaset à 275 kr. För er som har frågat efter grässtrån/Penesetum att ha på balkongen och i trädgården så togs det in imorse. Finns nu hemma både som snitt för 20 kr kvisten (de är riktigt maffiga!) och i stor kruka för 150 kr.

Nu har alla i personalen också fått titta i Walther & Co katalog över allt fint som kommer till jul och fint kommer det bli vill vi lova! Men det visste vi ju, där blir man aldrig besviken! Som vi har skrivit innan så får vi inte visa bilder här på bloggen eftersom dom är noga med att det inte skall komma några kopior på deras varor. Men kommer Du in i butiken kan du få nöjet att bläddra lite i denna värld av ögongodis!

Handgjorda skrivböcker.


Ingen på Grönbergs kan leva utan en idèbok. Man vet aldrig när en riktigt bra idè slår till och då gäller det att vara beredd med papper och penna! Då passar ju dessa handgjorda helt fantastiskt söta böcker perfekt till ett äkta Grönbergsfaan. Man får ju idèer bara av att titta på dem eller hur!? Detta är något som man absolut måste unna sig själv men också perfekt att ge bort till en kär vän. Bra för att komma ihåg både adresser till vänner när man åker på utlandsresan som att skriva upp nästa syprojekt eller alla sina favorutbutiker i Paris...
Vi fick dem häromdagen och de har redan blivit superpopulära bland våra kunder, kul!
129 kr för den lite mindre och 159 kr för den större.

Omskyltning pågår... igen!


Nu har vi äntligen tagit oss tiden att skylta om lilla skyltfönstret ordentligt. Det blev färg och sommarglatt med Rice!
Nya härliga tapeter denna gången från "Laura Ashley" (som du hittar på södra vägen). Porslin från danska Rice uppblandat med härliga kuddar i färger som gör en alldeles varm i hjärtat. Kom in i butiken och njut och passa på att fylla på din egen servis med härliga tallrikar och uppläggningsfat i roliga färger.

"Claus Porto"


Idag har vi fått fylla på bland Claus Porto tvålarna som har sålt som tusan de senaste dagarna. Claus Porto är ett företag från Portugal, välkända för sina fantastiska tvålar med cremig textur och hållbara dofter. Handgjorda med 100% naturliga råvaror så som Pistage, Mangolja och Scheabutter. (Ej djurtestade). Dom kommer i helt fantastiska förpackningar, både tvål och förpackning finns i en mängd olika utföranden beroende på doft. Säljs styckvis à 115 kr eller i vacker låda om 9 st för 895 kr.
Vi har också fantastiska doftljus och badsalter från samma företag som är väl värda att testa!
Välkommen in och botanisera!

Handgjorda godsaker och Mimoubeställning.

 
Idag har vi förutom att ta hand om morgonens blomsterbud också hunnit med att flytta om lite i butiken. Det svarta gjutjärnsbordet från G&C står nu i "20-tals" rummet med det härliga kakfatet à 6950 kr fyllt med fantastiskt vackra handgjorda dekorationer. Hjärtan med gamla bibeltexter, de söta tändsticksaskarna som ligger på 98 kr samt spetsbroschhängerna för 149 kr. Perfekt som runt en flaskhals, ljusstake eller tillbringare med sommarens blommor i. Vi kommer självklart ta in en massa fina dekorationer, julgranshängen, askar osv i samma stil till jul!

Idag har vi också lagt in en stor order hos Mimou med påfyllning av kuddar och en hel del kundbeställningar. Bland annat så tar vi in den senaste kudden "summer" som blir en härlig färgklick i soffan eller till bäddningen. Om du vill beställa något från Mimou passa på nu så kommer leveransen redan nästa Måndag!

Helg!

 
På morgonen idag så har vi gjort lite härliga helgbuketter med våra fina kvistrosor och väldoftande mynta! Nu när det har varit kanonpriser på blommorna så får man verkligen mycket för pengarna så passa på!  Buketten till vänster ligger på 198 kr och den lite mindre (fast ändå så maffig!) för 159 kr.
Igår fick vi även in dessa små söta fågelbad som var restade sist vi fick leverans. De kostar 198 kr och sitter fast i en järnpinne som du sätter ner i krukan eller rabatten.