Dekorera mera...

Var uppe i ottan idag för att få tag i de vackraste blomster och växter till butiken. Tur hade jag för idag fanns det mycket fint som bland annat de ljuvligaste Anemoner och Ranunkler på snitt, härliga puderrosa Hortensia i kruka och mycket mycket mer. Blir en bra start på måndagen med att få det så fint i vår blomsteravdelning!
Några inspirationsbilder på¨det får det bli imorgon, idag får du njuta av vackra dekorationer som bara är ett måste nu i adventstider. Ett vackert ljus, lite kuddmosssa och de vackraste kulor eller varför inte eklöv i zink på en gammal bricka eller fat. Det är bara att plocka fram din gamla bricka och börja dekorera. Alla ljuvliga kulor du köpt behöver ju inte samsas i granen utan blir unika och extra tilltalande och vackra på din bricka!
pris 89:-
Bokmärkesdekoration pris 139:-
Ekollon i fattigmanssilver pris 149:-/paret
Mistel 189:-
Ekblad 129:-
Extra roligt var den fina artikeln i GP söndag igår om en av våra gulliga och duktiga kunder Sara Trobäck Hesselink som förste konsertmästare i Göteborgs Symfoniker. Extra Tack till dig Sara som har Grönbergs som ett av dina bokmärken, det gör det ännu roligare att skriva och publicera inlägg när jag har så många trevliga läsare!
Tack till alla er!
Kramar Pia

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag har köpt både kden här julgranskulan och den fantastiska bokmärkesdekorationen de är verkligen sååååå fina, ska hänga i fönstren nu till jul =)

2010-11-08 @ 15:12:27
URL: http://blogg.hittaplagget.se
Postat av: Anonym

Så många fina saker!!

När kommer zinkhusen från Walther & co?

MVH

Malin

2010-11-09 @ 11:54:08
Postat av: Anonym

Igår kom det ännu mer fin juldekor/kulor från Miss Etoíle som skall packas upp idag! Det är något visst med allt vackert som vi kan dekorera våra hem i vintertid!

Zinkhusen är här!

Ha en härlig dag!

//Pia

2010-11-10 @ 08:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback