Helt betagen i rosa just nu...

Tog fram denna vintage tröja i måndags som jag sparat på ett tag, kände att nu passade den perfekt i färg till vår nya dukning. Snabbt gjorde jag en söt flicka glad som såg den på måndagen och hon kunde inte glömma den så hon kom tillbaks på tisdagen för att få med sig den söta tröjan hem!! Härligt att varorna knappt hinner in i butiken förrän de får ett nytt hem!

                   
                    Hur bedårande som helst!

                   
                    Frestar med rosa blomma på bar kvist...

                   
                    Favoriten Ranunkel som jag aldrig kan se mig mätt på....

                   
                    Bedårande vintageskärmar i varm rosa ton från 198:-st

                   
En ny vacker skärm till din lampfot nu när din adventsljustake plockas bort från fönstret! Krinklade från Watt o Veke från 298:-

                   
                    Virkad brosch med vintagedetaljer från Bodoir Deluxe från 495:-

                   
                    Pläd/överkast från Fabric of Copenhagen i en sagolik sammet från 1895:-

Lite inspiration i det rosa tecknet...
Ha en mysig kväll och njut av det lilla som är kvar!
Natti natti!
//Pia


Kommentarer
Postat av: Emma

Hejsan!



Mitt namn är Emma och jag var inne i eran butik i Göteborg för några veckor sedan, och jag blev fullkomligt förälskad i den! Otroligt vacker inredning och härlig känsla att komma in till, väldigt personlig och förtrollande.

Och då tänkte jag att ni kanske hade en hemsida/blogg att titta på, och det hade ni :)

Jag hade älskat och mått så bra av att jobba i en butik som eran, och undrar därför vad ni har för utbildningar och vad som krävs för att jobba där? :)



Vore väldigt tacksam för svar,

tack för en inspirerande levande butik.

Det är viktigt, och behövs.

Kram / Emma

2010-01-14 @ 18:23:18
Postat av: Anonym

Hej Emma!

Vi som jobbar här har varierande utbildningar bla. floristutbildning, dekoratörsutbildning/butikskommunikation.

Det viktiga hos oss är kanske inte alltid den rätta utbilningen utan engagemanget, kreativteten, kärleken till människan alltså ett gott hjärta! Sedan är det givetvis inget arbete för latmaskar, vi gör ju nya installationer varje dag på både in och utsidan av butiken! Sedan måste du ha lätt för att prata med kunder och vara en god kollega och kamrat! Mycket saker att tänka på....

Tack för alla fina ord och att du tycker om det vi gör! Det är på grund av dig och dina fina ord som detta jobb är så roligt att göra! TACK!

Hör av dig om du tycker att du passar in på min beskrivning!

Bästa hälsningar Pia

2010-01-15 @ 23:08:03
Postat av: Emma

Pia, Verkligen tusen tack för ditt svar! Det var så lite, jag var bara tvungen att dela med mig av hur jag kände :) Tack för din fina uppskattning!

Det låter härligt att ni har en personal med olika bakrund som är specialiserade på olika områden, det måste vara väldigt givande och det bästa för bla. skapandet av butiken.

Underbart att läsa att du ser mycket till människan och dess personlighet :) Jag tycker att de egenskaper du beskriver är oerhört viktiga och något jag har full förståelse för och håller med om.

Jag har alltid beundrats av hur mycket man kan göra med inredning, hur det kan påverka ens känslor, hur mycket positivt det kan tillföra i ens vardag och hur man kan skapa sin egen lilla värld och något alldeles eget efter vad man mår bra av. - där ni och eran butik är har lyckats fantastiskt med det!



Om jag ska berätta lite om mig själv, så är jag 22 år, fyller 23 till sommaren, är en väldigt kreativ person som älskar att skapa och därför utbildad makeupartist. Justnu studerar och pendlar jag till hälsovetare i Trollhättan för att hälsa också är ett stort intresse som jag har.

Jag har en stor passion för konst, för att måla, skriva, smycken, det vackra, livet, detaljer, och få utlopp för min kreativitet på olika sätt.

Jag ser mig själv som en positiv, glad, kärleksfull, omtänksam, jordnära, kreativ person som har mycket att ge och tillföra. Jag lägger alltid ner hela mitt hjärta och själ i det jag gör. Starkt engagerad, ambitiös, effektiv och snabblärd. Att prata och bemöta människor är något jag älskar och känner är väldigt givande.

Jag känner att jag passar in på din beskrivning och att det hade varit otroligt passande för mig, bara att jag inte har någon utbildning just för interiör/inredning,dekoration eller florist.

Men jag har tidigare jobbat i butik och anser att jag har god servicevana och är öppen för nya uppgifter. Nu vet jag ju inte vilka områden eller uppgifter ni hade behövt extra hjälp med, men jag är öppen och flexibel för vad som helst, och skulle vara väldigt tacksam för att kunna bidra och underlätta på något sätt. Eftersom jag studerar på heltid, så söker jag sommarjobb justnu.

Och även öppen för helger om det skulle behövas tidigare. Nu kanske inte du söker eller behöver personal, men jag tänkte att jag kunde berätta och skriva lite om mig själv ändå, så du vet :)

Om du vill ha CV kan jag också skicka den.



Tack igen,

Ha det gott

Med Värme/Emma

2010-01-17 @ 19:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback