Mineral, vår favoritfärg nu!

Vi döpte färgen till Mineral och nu har det blivit ett begrepp, härligt! Kärt barn har många namn så vi kan också kalla den Aqua, Celadon, Ljus Ocean eller Svagt Turkos... Vacker är den och den passar till så mycket och det är många andra färger som kommer till sin rätt med den i kombination. 
Här är lite inspiration på temat Mineral!

               

              

               

               

                

                

                  


                         


Det här med färg är inte alltid så självklart och lätt, vissa har förmågan att se de små nyanserna och välja den färg som kan harmonisera med den känsla man vill känna när man träder in i ett rum. När du har svårt att bestämma färg så brukar vi på Grönbergs tipsa om att tänka på vad för slags känsla du själv vill känna eller förmedla för då är det också lättare att hitta rätt färg och styrka på kulören som man bestämt sig för. Mineral färgen är just en sådan färg som är en väldigt bra accentfärg om du vill ha färg men ändå inte. Den kan både vara sober och uppiggande, du väljer själv efter humör och lust.

                      

Fredag igen, veckorna bara springer iväg och även så denna dag som redan blivit till eftermiddag! I dag har butiken varit full med trevliga handlande kunder, nästan lite julhysteri. Nu prövas vi inför dom stundande köerna med vackra inslagningar till alla i ett rasande högt tempo.
Ha en härlig helg och ser framemot att se er i butiken!
/Pia


Kommentarer
Postat av: Claudia

Hej! Besökte er butik i veckan och köpte en bröllopspresent! Fick ett jättevacker paket och massor med inspiration från era fantastiska exponeringar. Vad roligt att ni börjat blogga - nu kan jag, som nyss flyttat från Göteborg, kika in hos er ändå=)



Jag länkade förresten till er blogg från min, kika gärna in=)

2009-10-23 @ 21:22:45
URL: http://husetutanforstan.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Roligt att höra Claudia! Tack för att Du rekommenderar oss, det betyder mycket!

Hoppas dom blir nöjda med bröllopspresenten och att du får en trevlig bröllopsfest!

Ha det gott/Pia

2009-10-23 @ 22:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback