Manlig fägring...

            
Faridah tycker att det är för få bilder på mig så håll till godo!!!
           Här lastar vi fullt i nya bilen!


I morse var vi uppe i ottan för att besöka en av våra blomsterleverantörer på hallarna. Vi åkte dit för att få en förhandskik och förbeställa växter och lökar inför julen. 
Det är alltid lika härligt med julens blomster och växter och planeringen med vad för olika "teman" vi skall ha när vi producerar blomsterdekorationer, planteringar, kransar mm. 
Advent blir ju bara större och större högtid. Inte så konstigt egentligen med tanke på mörkret som breder ut sig över vårt avlånga land att vi då vill dra ut på vår julhögtid med adventsmys! För oss på Grönbergs har adventsveckan gått om julveckan i antal betalande kunder, helt otroligt faktiskt! Men så är vi ju en av dom butiker som satsar mest på advents och juldekorationer och lägger ner hela vår själ på att dekorera upp butiken också!

              
                          En "aning" av det ljuvliga blomster som vi köpte i morse!

                       

Robban, en av våra manliga fägringar på morgonen när vi inhandlar våra blomster! Lustigt nog är det mest killar som arbetar med blommor/växter i leverantörsledet medan det är merparten töser i blomsterbutikerna.
Vi bad Robban komma och vara vår levande skyltdocka i vår nya skyltning i eftermiddag, vi får se om han dyker upp...
              
                      Faridah i full gång igår kväll med att dekorera!

Ett litet smakprov på hur skyltningen börjar ta form! I eftermiddag skall vi försöka vara klara så vi kan ta tag i nya projekt! Denna skyltning vill vi förmedla vår tolkning av Manlig Fägring/Dekadens!
Välkommen förbi om Du vill tjuvkika....
Ha en riktigt bra dag/Pia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback