Fin besök från Köpenhamn


I eftermiddag  får vi finbesök från danska Grith som driver G&C, det danska märket som har fått sin plats i vårt lyxrum. Hon kommer för att hälsa på och se hur fint vi har fått det och passar på att leverera både nya varor från G&C och påfyllning av våra fantastiska handdrejade krukor från pottemakarn som också huserar i Köpenhamn.  Bland annat får vi påfyllning från den svarta G&C serien som det såldes så mycket av den gångna helgen.
Annars har vi haft mycket att göra i butiken. Faridah och Pia har haft homestyling åt en av våra kunder som skulle sälja sin lägenhet. Det blev enligt hörsägen mycket bra och personligt, bilder kommer senare när visningen varit! Spännande!

Vi hjälper gärna till med homestyling och försöker då alltid göra något ut över det vanliga så just din lägenhet sticker ut i mängden. Vi jobbar gärna för att mer göra något orginellt och spännande än att göra det klassiska "som alla andra har". Citroner på fat är inte våran kopp utan snarare att blanda gammalt med nytt utefter hur just din lägenhet ser ut, vem som kan tänkas bo där osv. Vi har ju oändliga resurser då vi har en hel butik att välja ifrån.
Vill Du också ha hjälp av oss med homestyling så är ni varmt välkommen in i butiken eller att ringa för att få hjälp.

mvh Team Grönberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback