Endast äkta konstpäls är nog fint för denna brud...

Första dagen på jobbet efter en skön och stilla semester och inleds direkt med ett bröllopsuppdrag. Detta brudpar har varit ute i god tid och beställt brudbukett och corsage flera månader innan, något som vi brukar önska. Som du säkert vet är det bra för kreativiteten att uppdrag/idéer få ligga och gro. Jag känner att vi kan ge en ännu bättre sevice när vi har möjlighet att fundera lite, för vem vet plötsligt kommer jag på den där brilljanta idéen uppe på den gamla vinden eller på någon marknad.



Denna helg är det en bukett i härligt rökiga färger nästan åt det antika hållet, förförande rosen Amenisa blir väldigt fint ihop med den nya friska lila rosen Memory Lane. Här har jag även blandat kryddor från Pias lantställe i pittoreska Delsjön tillsammans med rostgrön hortensia och endast knopparna på en kvistros för det livfulla.



Brudbuketten ligger på en exklusiv pläd av konstpäls som många förväxlar med äkta päls på grund av den sköna känslan och att pälsen reser sig tillbaks när man använder den. Pläden kommer från svenska Abc Collection, du har möjlighet att välja flera olika sorter av päls med varierande tygbaksida samt kuddar i samma design. Abc är också kända för deras tidlöst vackra Emma och Mia fåtöljer som vi visat tidigare här på bloggen. Är du intresserad så kan du gå in  direkt på Abc:s hemsida  www.abccollection.se eller ringa oss på 031-133943 för mer info.





Grå pälspläd: 170 x 130cm, med sammet Shiny baksida i 6295 kr. Det går även att beställa pälsplädar från 5395 kr
Pälskudde med pälsframsida och tygbakstycke: 50x50,(1195kr med innerkudde) Det går att beställa kuddar från1050 kr
Cremévit pälspläd: 170 x 130 med sammetsbaksida 5995 kr och med ullflanellbaksida för 5395kr

Pälstyget är tillverkad av acryl och modacryl vävt med 100% bommullsbotten. Materialet är flamsäkert.

Jag önskar er en riktigt fin helg!

Faridah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback