Garagesale och annat fix

Hoppas det var många av er på garagesalen och att ni hittade många fynd! Faridah och Pia var där redan klockan 07:00 för att börja göra i ordning så allt skulle vara tipptopp till kl 10. Strålande sol bjöds det på och tokmycket människor, Stina och Barbro sprang mellan garagesalen och butiken hela dagen för att fylla på när varorna började tryta nere på Magasinsgatan. Det blev en lång och slitsam dag och söndagen var välbehövlig för att få vila upp sig ordentligt. Men kul var det och i slutänden är det väl värt slitet.


Nu är det måndag och vi tar nya tag i butiken. Nya härliga buketter som går i påskens färger. Vi har även hunnit med en hel del i butiken som att städa och göra om i Greengate avdelningen med nya kanonsnygga ljuslyktor i färgat fattigmanssilver.
Nu på eftermiddagen såldes även våra fantastiska fågelljustakar som har stått i lilla skyltfönstret. Tyvärr gick kameran sönder så hon fastnade inte på bild. Hon hade visst ett cafè nere i fiskhamnen så dit får man gå och spana snart.

Bilder från garagesalen kommer innom kort! vi ses i butiken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback