Inspirerande visning på fredag!

Det har varit stor nyfikenhet kring våra nya produkter från Wally. De ljuvligt doftande collognerna och de vackra tvålarna bär både på historia och unika egenskaper som vi vill lyfta fram. Därför gästas vi av .... nu på lördag (den 8.e oktober)!
.. ska finns i butiken för att finnas till hands för dig och dina frågor, och hon kommer även att ha med sig ännu mer godbitar av deras utbud.
Det har varit en stor nyfikenhet kring våra nya produkter från Wally. De ljuvligt doftande Eau de collognerna och de vackra tvålarna bär både på historia och unika egenskaper som vi vill lyfta fram. Därför gästas vi av Kerstin, som tar hem dessa produkter från Italien, nu på fredag efter kl 12:00 (den 7:e oktober)!
Det finns en massor av instressant lärdom som döljer sig i de vackra flaskorna och under lördag kommer finnas till hands i butiken för att berätta, svara på frågor och ha med sig ännu mer godbitar från Wally.
De exklusiva colognerna, doftstickorna och tvålarna i vackra och tidlösa förpackningar är från Italien. Dofterna är friska och välbalanserade med anor från 1920-talets Toscana.

Välkommen till butiken nu i helgen för en inspirerande stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback