Nyinkommet från Boudoir Deluxe



Annelie har återigen varit kreativ och tillverkat fler fantastiska smycken! Nu har vi fått in nya halsband med både kedja och svarta strumpebandshållare från 995:- , brocher och flera varianter av örhängen!  Vet att ni är flera som har efterfrågat  Annelies smycken så skynda in och välj ut din favorit innan dem försvinner!

Vi önskar alla er en ljuvlig pingsthelg med mycket mys, sol och kanske en god bok!


Mors dag snart!


Vi hoppas att ni laddat inför mors dag i år! Vi har ett stort utbud av "unna dig själv" varor så som lyxiga doftljus, badsalt, téer mm. Kom in till oss så hjälper vi dig med den perfekta presenten till just din mamma. Självklkart kommer vi ha en massa fantastiska blommor i butiken som passar både i vas som i trädgård/balkong!
Vi är ju kända för våra fantastiska paketinslagningar också och hjälper mer än gärna till med inslagning också!
På bilden ovan ser du Härliga doftljus från "Voluspa" iste och bryggte och våra handgjorda askar att lägga vackra smycken i! Vill man gå steget längre så köper man sig en av våra prisbelönta kakformar i roliga former och bakar en fin kaka till mamma! Pris från 399 kr.

Ha det gott mvh Team Grönbergs

Brudbuketter och Möhippa


Nu har vi brudbeställningar nästan varje helg så ni som är intresserade var ute i god tid! På bilder ser du brudbukett, tärnbukett, brudgummens corsage och hårdekoration till bruden. Vi har också haft blommsterbinderi kurs till en möhippa här en Lördags eftermiddag. Faridah lärde ut hur man gjorde fin fina arrangemang till alla flickorna och bruden fick även lära sig hur man binder en bukett. Det var ett glatt gäng tjejer som fick jobba med blommorna, självklart fanns det färsk  frukt,chokladdoppade jordgubbar och cider att förfriska sig med mellan varven!


Nymålat...

 
Nu är vårat golv färdigt inne på gamla Greengate avdelningen! Schackrutigt i mörkgrått/ljusgrått. Henke har varit här och hjälpt oss att måla tillsammans med Frida. Visst blev det läckert! Mer bilder kommer i veckan för nu börjar vi med sista väggen så fort tyget från Mimou kommer.
Vi har också bytt sängen mittemot kassan så nu har vi den fina järnsängen där.
I veckan börjar ju skolorna runtom i Göteborg att skicka iväg sina studenter till arbetslivet/fortsatta studier så det är fullt upp med blommorna. Det görs buketter, planteringar och arrangemang på löpande band. Vill du ha något speciellt till en student får du gärna ringa oss eller komma in i butiken så hjälper vi dig!
031 13 39 43

Vi ses i butiken mvh Team Grönbergs

KRISTIHIMMELDAG HÅLLER VI STÄNGT!

I morgon torsdag har vi stängt men öppet som vanligt fredag, lördag så Du har möjliget att stilla ditt shoppingbehov!

 
Vackra adressböcker för oss prinsessor från 198:- 


Nya härliga doftljus från amerikanska Voluspa från 159:-

Trevlig ledighet önskar vi på Grönbergs!


Veckans Blomsterfrossa/Bröllopstips!



I morse var jag återigen hos vår blomsterleverantör för att köpa in nya fantastiska snittblommor till butiken!
Denna helg kommer vi ha två stora bröllopsarrangemang plus att vi kommer att ha en möhippa här på lördag eftermiddag där dom skall få lära sig att binda sina egna buketter.  



Denna bordsdekoration har Faridah gjort  till vår Amerikanska kund Julie som skall gifta sig i Spanien i sommar och där de ville ha något annat på varje bord än det traditionella! På Honörsbordet kommer det vara liknande tema fast mycket större och maffigare! En rolig och annorlunda idé att använda sig av gamla böcker istället för bricka eller fat. Hittar Du inga böcker med vackra bilder i kan du sätta en bild på er båda två istället!

WALTHER & Co Jul...

 

Det har varit hektiska dagar i butiken. Kul! Påfyllning i skylten, nya växter och blommor, omskyltningar mm. Vi jobbar på med ombyggnaden inne på gamla Greengate rummet, nu har tapeterna kommit upp, väggarna målade! Det kommer bli sååå fint!
Pia har i veckan varit över på en snabbvisit i Danmark, Köpenhamn för att spana in och göra inköp av Walther & Co jul kollektion. Tidigt kan tyckas men så är det med inköp! I år kommer det tydligen mycket lyx, svart, sammet, organza i dova mjuka färger. Massor med nya modeller av de populära husen samt söta fröhus. Birgitte på Walther & Co är noga med att det inte kommer ut några kopior på hennes varor så vi får inga bilder på nya kollektionen. Men bilderna på förra årets kollektion kan man ju alltid läskas över också!

Nu händer det grejer!

 
Nu börjar vi göra om i vår gamla Greengateavdelning.Sakta men säkert börjar det ta form. Det har spacklats, grundats, tvättats och nu åker äntligen första lagret färg på!
En ljusgrå för att passa rummet i övrigt som kommer gå lite i 20-tals lyx. Det kommer bli lite sal känsla med vackra tapeter och tygklädda väggar. Golvet och taket skall också göras om i något alldeles fantastiskt men det får ni se längre fram!  Vi håller dig uppdaterad hur det går för oss, rean fortsätter i skylten ett litet tag till om Du är sugen! 

Pionfrossa och Greengate påfyllning.

 
Nu har vi fyllt på skyltfönstret än en gång med Greengate som tagit slut. Vi har även fyllt på med en del produkter från Rice och Himla, så som korgar och servetter/dukar i färger som gått ut osv. Skyltfönstret kommer finnas kvar tills allt är slut. Nu börjar tygerna och vaxdukarna ta slut så skynda in om ni behöver påfyllning!
Det har varit full rulle sen i Fredags! Vi har sprungit fram och tillbaka från skylten till kassan till lagret men kul är det!
Vi har också fått hem MASSOR med helt fantastiska Pioner i allt från ljusrosa till mörk cerise/lila. Lokalodlade dessutom från Kungälv. Bra pris var det också, endast 49 kr stycket och 3 stycken för 125 kr.

Vi ses i butiken mvh Team Grönberg.


Våra kunder är bara bäst!

  

Härligt kl 10.00 hade vi en trogen skara kunder som köade förväntansfullt för att fynda! Kunderna  får gå i omgångar i skyltfönstret för även om vi har ett stort skyltfönster så blir det lite trängre när det är fyllt upp till bredden med både Greengate och kunder! Kul att så många är sugna på att fynda!
Vi hoppas det blir lika fullt ös under resten av dagen och på Lördag. Som det ser ut nu så undrar man ju om det blir någon lunch alls idag... och vi har mer att fylla på om Du inte har möjlighet att komma förbi idag!
Nej nu är det ut i butiken igen som gäller, vi ses där!

Ladda ladda...


Nu laddas det för fullt för drabbningen imorgon! Faridah och Frida byggt och målat trappan upp till skylten så det skall bli lite lättare för er att komma upp. Det verkar onekligen som det kommer bli lite av en kö här till öppning imorgon. Vi hoppas det kommer mycket folk som är shoppingsugna! Rean fortsätter tills allt är slut så häng inte läpp för att du jobbar på fredag då får man helt enkelt komma tidigt på lördag istället, eller veckan därpå!

Vi ses imorgon då! Mvh Team Grönberg

TOTAL UTFÖRSÄLJNING!!

 
Nu är det klart! Stora skyltfönstret är fyllt upp till bredden med härligheter från Greengate. Prickigt och blommigt i vacker kombination. Inte nog med det. Vi har rea på ALLT från Greengate från och med fredagen den 8/5. Skynda in och fynda!
Till på fredag kommer det nämligen finnas en trappa upp till skyltfönstret så det är bara att hoppa in!
50% rea MINST!

Vi ses mvh Team grönbergs

Spännande ting är på gång


Nu målas det och ordnas det även för det stora skyltfönstret. Här är vi lite mer förtegna om vad som kommer hända. Men vi kan ju lova att det kommer att bli något ut över det vanliga. Fönstershopping tas till en helt ny nivå. Pangpriser är ett annat ledord... Men det får ni klura ett tag till på!

Nytt i lilla skyltfönstret


Nu har vi fått hem denna härliga Emma fåtölj med armstöd även kallad Mia från svensktillverkade ABC COLLECTION i en härlig mineral sammet. Emma och Mia fåtöljen kan du beställa i en mängd olika utförande och du kan även lämna in eget tyg, även benen går att få i olika material. Beställ som du ser på bilden eller med en söt volangkappa. Matchande fotpall går att beställa samt en mindre variant för barn. En nätt fåtölj inspirerad av nyrokokon, som fick sitt genombrott på 1820-talet. Emma fåtöljen kostar från 6950:- och Mia fåtöljen från 8850:- Vi syr även upp överdrag till din gamla Emma fåtölj!
 
Spana in dessa godbitar. Är det något Lisbeth Dahl är bra på så är det att göra lyxiga necessärer! Härliga små godisbitar för ögat med vackert foder och en fröjd varje gång man får använda den. Finns i rosa, vit, mineral och guld i en mängd olika utföranden.

Bröllopstider.



När värmen börjar komma till oss så kommer bröllopen likaså. Så nu gör vi bröllopsarrangemang och fest var och varannan helg. Vårt signum när det gäller bröllop är att vi gör något som är unikt som passar just Dig/Er. Vi har en massa kunskap och kreativa idéer så att vi tillsammans kan planera fram ett fantastisk bröllopsarrangemang. Alla våra brudbuketter levereras i en vacker brudlåda som passar din bukett. Är Du intresserad av att vi gör din brudbukett är du hjärtligt välkommen in i butiken för att prata med oss. Kom gärna in i god tid om du har speciella önskemål gällande blommor eller utförande dels för att hitta just din blomsterfavorit hos våra grossister samt att våra florister har tid att kreera fram en idé som passar Dig och ditt bröllop: