Divino, min absoluta favoritdoft till mitt hem!

Sitter på landet och tänker på min gamla mormor när hon syltade och saftade. Mormor Ingeborg hade en jordkällare som man fick gå in i på sommaren för att svalka sig och den var välfylld med olika inläggningar som hon älskade att göra...
Divino, min favorit rumsdoft doftar lite så som min barndom med mormor Ingeborg! ♥ 
Doften är vår första sinne och den påminner oss starkt om olika saker och som har påverkat oss på olika sätt!
Wally har gjort rumsdofter sedan 1925 och alla är uppbyggda som parfymer i olika nivåer och just denna Divino kom till och lanserades nu när Wally fyllde 90 år.
 
Du är välkommenin till butiken så berättar jag gärna mer och du får chansen att känna vad du tycker om och vilka noter som tilltalar just dig!
 
 
Njut av din söndagskväll!
//Pia
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Special Collection" Rumsdoft med pinnar - Divino

En exklusiv reed diffuser och miljövänlig doftspridare för hem och rum med eteriska oljor, 250 ml i en mycket dekorativ glasflaska. När Wally1925 firade 90 år så togs en speciallinje fram i kategorin rumsdofter. Dofterna speglar det oemotståndliga. Divino - gudomlig, doftar som ett ungt, fruktigt, bärigt vin som är svårt att motstå. Bambustrån medföljer som bidrar till perfekt spridning i rummet. Stråna sätts ner i flaskan, och doften regleras lätt med dessa. Doften är mild men ihållande, och har varma och omfmnande noter, och efter ett par dagar har en behaglig atmosfär infunnit sig i rummet.

En öppnad flaska har mycket lång hållbarhet. När väl flaskan är öppnad skall den stå tills all vätska avdunstat. Räcker i minst 3 månader och passar för ett lite större rum - men inte för luftiga ytor - bäst effekt blir det om rummet går att stänga till. Vänd på pinnarna då och då om mer doft önskas, och det är bra om så många pinnar som möjligt är i flaskan då rumsparfymen (som alla parfymer) är känslig för luft. Reed diffuser är ett mycket bra alternativ till roomspray och doftljus.

Finns även som roomspray 100 ml och doftolja/diffuser 500 ml samt i magnumbutelj 3 liter för större salar, foajéer, inramning av portar etc.

Toppnoter - Äpple, Hallon
Hjärtnoter - Exotiska frukter, Blå druvor, Persika
Basnoter - Vanilj från Madagaskar, Vit mysk, Apelsin från Brasilien, Apelsinblomma
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback