Nygamla dofter från Wally!

Ny härlig vecka som skall avnjutas som en avsmakningsmeny... Vi vet inte riktigt allt som skall dukas upp för oss under veckan och tur är väl det. För mig blir det rutiner som gäller fram till fredag sedan är det en härlig inköpsresa till Paris som gäller!
Inom kort får vi två nya dofter som utökning i familjen Wally. Ros och Lavendel som varit så efterfrågad, spännande att se vilket mottagande dem kommer att få?
Nedan lite om diffursers och vilka noter dem innehåller! 
 
 
NJUT AV DIN NYA VECKA!
//Pia
 
 
 
 
 
 
En exklusiv reed diffuser från Wally 1925, en miljövänlig doftspridare för hem och rum med eteriska oljor. Doften är traditionell och består av många olika noter av blommor, frukter, och träslag och kan beskrivas som passionerad och omfamnande. 
250 ml i en mycket dekorativ glasflaska. Bambustrån medföljer som bidrar till perfekt spridning i rummet. Stråna sätts ner i flaskan, och doften regleras lätt med dessa. Doften är tillbakadragen men ihållande, och efter ett par dagar har en behaglig atmosfär infunnit sig i rummet.

En öppnad flaska har mycket lång hållbarhet. När väl flaskan är öppnad skall den stå tills all vätska avdunstat. 250 ml är för ett mindre rum, toalett etc, och den räcker i minst 3 månader. Bäst effekt blir det om rummet går att stänga till. Vänd på pinnarna då och då om mer doft önskas, eller plocka bort några pinnar om doften är för stark. Reed diffuser är ett mycket bra alternativ till roomspray och doftljus.


Toppnoter: Grapefrukt från Kalifornien, Bergamott från Kalabrien, Eukalyptus från Kina, Morot
Hjärtnoter: Jasmin från Egypten, Liljekonvalj, Fransk viol, Cederträ från Texas, Guaiaträ, Ros 
Basnoter: Vitmossa, Ambra, Vanilj från Madagaskar
 
 
 
Toppnoter: Lavendel, Mynta
Hjärtnoter: Lavendel, Salvia, Pelargon
Basnoter: Lavendel, Vitmossa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback