Grönbergs Interiör söker ny medarbetare!

 

Grönbergs Interiör är en personlig inredningsbutik där du möts av ett passionerat team med bred kunskap inom butikskommunikation och blomster. En butik med starkt koncept och ett unikt sortiment från bland annat Paris, Danmark och Sverige.

Vi söker dig som är utbildad butikskommunikatör med ett stort intresse för färska blommor. Tjänsten är på ca 60% till en början med chans till en heltid med en provanställning på 6 månader och som vi skall tillsätta inom kort.

Tjänsten innefattar bland annat sälj och butikskommunikation, blomsteransvar, ett visst mått av inköp och budgetansvar. Beställning och reklamation av varor samt marknadsföring av butik.

För oss är det mycket viktigt att du besitter följande egenskaper:

Goda ledaregenskaper som att bland annat kunna delegera och entusiasmera dina medarbetare men även kunna  arbeta självständigt med att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Bra  teamkänsla och med ett gott hjärta till både våra kunder och medarbetare. Du skall ha en hög arbetsmoral gentemot både dig själv och dina arbetskamrater.

Eftersom Grönbergs är en inspirationsbutik så måste du kunna balansera din kreativitet med att det givetvis skall vara säljande. En bra praktisk kreativitet är också ett måste!

Övriga egenskaper som vi tycker är nödvändiga är att du är

Ärlig

Noggrann

Fysisk uthållig

Kostnads och tidseffektiv

Innovativ

Punktlig

Vår kundkrets är uppbyggd på många stamkunder och det krävs att du är hjärtlig och har förmågan att lyssna och känna av kunden och dess behov. Dessutom kunna inspirera kunden till ett bra köp och att kunden känner sig nöjd med sitt val av köp!

Vi tycker att det är viktigt att du kan skapa en känsla i butiken och då är du också en del av den.

Alla ansökningar måste vara skriftliga per post eller mejl!

info@gronbergs.com                       

Grönbergs Interiör                       

Kungsgatan 18

411 19 Göteborg

Bästa hälsningar

Pia  Grönberg 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback