Vintage i Paris!

Nyhemkommen från ett härligt inspirationsrikt Paris som alltid och lika härlig är det att återkomma hem och till en välstadad butik! Mina medarbetare och vår goa stand-in Mia har varit helt enastående!
På våra fyra dagar hann Faridah och jag med allt och lite till som stod på vår agenda. Paris loppis var som alltid en höjdpunkt på resan, denna gång var vi på en ny loppis som Faridah inte varit på förr och hon tyckte nästan det var jobbigt att se alla vackra saker som tyvärr inte kunde få följa med hem antingen för priset eller för att de var för skrymmande.
Vi hittade dock en massa vackra ting som vi skall fota och plocka upp i butiken i morgon torsdag och för dig som inte kan hålla dig tills publicering på bloggen får titta in till oss imorgon.
Se nedan och njut av alla vackra ting...

Så fantastiska bilder, tyvärr för dyra att köpa även om vi försökte pruta...
Min förkärlek för gamla parfymflaskor!
Gamla etuier och parfymaskar, så vackert!
Hittade massa vackra band som fick fökja med hem!
Underbar vas men den söte mannen var stenhård med priset!
I färd att betala några av våra vintageskatter...
Fjädrar känns så rätt året runt!

Mestadels av den resterande tiden gick åt till att besöka mässan och göra våra inköp för julen 2011 men vi köpte även en hel del vackra ting som vi redan kommer att få njuta av nu till våren! Påsken 2012 är också nu gjord och det känns härligt med så lång framförhållning! Ytterliggare hann vi besöka våra smyckesleverantörer så även där fick vi med lite nytt!
Ha nu en riktigt härlig kväll av det som återstår!
//Pia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback