Nu bär det iväg till Formexmässan för inköp!

Nu sitter jag på tåget upp till Stockholm med nyfiken och glad känsla i magen! Det är alltid lika spännande och roligt att åka iväg på inköp! Så med spänd förväntan ser jag framemot vad Stockholm och mässan har att erbjuda denna gång.
Formex mässans tema denna gång är:

Det mixade, matchade och återbrukade där gammalt och nött blivit nytt igen har fått ett starkt fäste här i Norden. Men nu händer det saker! Vi har börjat längta efter design, konst och skinande blanka ytor igen. Vårens tema på Formex är Glorious mix.

 

 

Den personliga blandningen är fortfarande ledstjärnan, men nu tar vi ut svängarna i en mer fantasifull, vågad och optimistisk stil där färgstark konst och design lyfts fram, med en stor dos humor!
Looken är sofistikerad och elegant med en modern jet set-atmosfär. Intrycket är grafiskt och stilrent men samtidigt avslappnat och humoristiskt, med mer stil än pengar som utgångspunkt.
Influenserna hämtas från sextiotalets pop-optimism med naiva former, skulpturala möbler, nya färgkombinationer och stora, grafiska, optiska och psykedeliska mönster som minner om sextiotalets Marimekko och Pucci.
Favoritfärgerna är en harmoni av turkost och jadegrönt, lila och citrongult mot en bas av luftiga, ljusa nästa vita nyanser. Och naturligtvis, massor av skimrande guld. Glamouren är tillbaka!
Vi sparar inte på krutet när det gäller scenografin. Varken inomhus eller utomhus. Vi inreder med umgängesvänliga loungemöbler och stora dekorativa växter som palmer och monstrea i miljöer dominerade av polerade ytor och blanka material som plast, plexi, lack, metall, chintz, massor av färgat glas, ädelstenar och mosaik. Förbered dig på en ny våg av humoristisk bling! Hemmet är ett ställe för frihet, experimentlusta och ungänge. Det handlar inte om att dra sig undan utan tvärtom - att öppna upp och bjuda in med en positiv, välkomnande och lustfylld atmosfär.
Kom och njut av en sprudlande, högst egen salig blandning av design.

 

Fortsättning följer från Stockholm och mässan...

Lite inspiration från gårdagen i butiken blir det också!

 

Ljuvlig 3-delad vintageram, fynd från en av mina Parisresor.
Pris 1295:-
Lyxig oemotståndlig staty från G&C Interiors.
Finns som lampa också i två olika utförande.
Pris 3995:-
Söt gammal klenod trots trasig nos fick följa med hem till butiken...
Pris 495:-
Ljuvliga kuddar från Fabric Copenhagen och Mimou.
Pris från 495:-
Motivkudde med tillhörande härlig fjäderkudde.
Pris 595:-
Ljuvliga plädar/överkast från Fabric Copenhagen.
Pris från 1695:-
Fåglar i alla varianter, min favorit nu...
Denna lilla gula sak, pris 895:-
Flaskor i olika varianter som ren nostalgi.
Pris 395:-/179:-
Vi har otaliga fågelljustakar i olika varianter.
Pris från 1295:-
Detta ex. 2250:-
Ha nu en riktigt bra onsdag och ta vara på den och njut!
//Pia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback