"Skräddarsydda blomster"...

Förra veckan kom en av våra fina kunder,denna gång Kattis in i butiken och berättade att hon skulle på intervju till hotellet på drottningtorget som håller på att renoveras för fullt inför invigningen. Alla som ska på denna intevju skall ha med sig rekvisita som beskrev deras person. Kattis ville ha en bukett som rekvisita och hon gav oss några ledord som beskrev henne som person: Passion, drivkraft, glädje, innovativ, kreativ, ödmjuk, färgstark, att hon är en levande person som doftar.
Hon står för: Personlig service i världsklass, förmåga att leverera extra ordinära resultat, samt rätt fingertoppkänsla för deras VIP och stamgäster.
Med dessa ord och några extra rekvisita i form av bland annat en låda med lock som buketten skulle få plats i och en värlsdkarta fick vi skapa fritt. Så här blev resultatet!
Här har vi målat för hand på ett väldigt tunt tylltyg, världskartan för att behålla den lyxiga känslan och lämna kvar något att upptäcka för betraktaren...
Några av de fina blommorna som fanns med i buketten.
Du är varmt välkommen in om du behöver hjälp att skräddarsy något! Tänk på att beställa i god tid så hinner vi fundera ut något riktigt bra till just Dig.
Fin eftermiddag önskar vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback