På väg mot nya mål och inköp...

Sitter nu på tåget på väg till Stockholm ivrig att möta min väninna Lis från Köpenhamn och få ta del av Stockholm stad idag. I morgon slår portarna upp till Formexmässan i Älvsjö, spännande som alltid! Det är som vanligt lika roligt att möta sina kollegor i branschen och leverantörer och se vad som komma skall...
Har inte hunnit läsa på om Creativ Flow men jag har ju lite tid över här nu på tåget så imorgon får du ta del av det söta!
I går var det tyst som graven i butiken fram till eftermiddagen så vi hann och städa upp 20-tals avdelningen och packa upp lite nya varor som kom in  igår! Vi fick bland annat in nya runda sammetskuddar från Olsson & Jensen i härliga färger! Vi fick även in & tecknet i de rostiga järnbokstäverna för dig som efterlyst det!

                  

                  

                  

                   

               


                

                

                   
                


                

                

                

Lite inspiration från butiken blev det idag och i morgon får du nöjet med lite inspiration från Stockholm och mässan istället! Är det några priser du är intresserad av på lite av produkterna du ser här på bloggen ring gärna butiken för info på 031 133943 så hjälper gärna tjejerna dig med det. Har dålig koll här på tåget på nyheterna!
                        Ha en underbar dag och njut av den för den är din!
                                                      //Pia
                                                       ♥♥♥



Kommentarer
Postat av: Tess | Stylish-B.se

Vilka fina kuddar, gillade fågelburen också.

2010-01-20 @ 17:34:55
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Camilla

Hej!

Tack för allt underbart du visar oss på bloggen, ska till Göteborg nästa helg och ska givetvis besöka er...men hur hittar jag lättast till er, vad ska jag ta sikte på?

Må gott!

Camilla

2010-01-21 @ 12:46:35
Postat av: Anonym

Hej Camilla!

Vi ligger högst upp på gågatan, kungsgatan mittemot gamla televerket. Gå förbi Domkyrkan som du har på höger sida och forsätt upp mot Järntorget!

Du är hjärtligt välkommen! Ring om du inte hittar så hjälper vi dig fram... 031-133943

2010-01-21 @ 22:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback