Sommarpriser i butiken!

Nu sitter jag förväntansfull på tåget och är på väg upp till Stockholm för höstens första inköp! Alltid lika roligt att få komma iväg och förhoppningsvis inspireras en hel massa och hitta mycket fint till butiken!
Årets tema på Formexmässan är Happy och inspireras av att optimism och glädjen att vara och göra saker tillsammans! Detta efter att konjukturen är på väg upp och vi blickar framåt! Spännande och se hur de har tänkt att inreda på det temat...
Rapportering kommer från mässan!

Vi börjar redan på temat på Grönbergs med att baka tillsammans då i vår mysiga vrå. Vi har nu 20% på alla våra fantastiska Amerikanska bakformar som är ett måste för dig som vill bjuda på något hembakt och som ser ut som det är bakat av en duktig kallskänka.

            



            

           

          

Ytterliggare ett lite erbjudande är att vi nu har 20% på alla våra Ester & Erik ljus på ställning, våra fantastiska Altarljus med extra lång brinntid samt våra blockljus! Passa på nu när våra ljumma sommarkvällar börjar mörkna.

          

            

          

          



          

          

          
Nu har vi även 40% på vår franska Pelletierserie där du finner mysiga produkter såsom strykvatten, doftljus och dusch och badmys! Vi har också 20% provapå rabatt på Fikontvål i Marseille samt doftljus och kropp/rumsspray från Voluspa.
Hoppas att du känner dig sugen på att komma in för att unna dig något mysigt till dig själv eller någon du håller av!

Idag blir det en mysig dag i Stockholm stad tillsammans med min väninna Lis från Köpenhamn där vi skall inspireras och njuta av den vackra dagen!
 Fortsättning följer!
                                         Hoppas du får en fin onsdag!
                                                        //Pia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback