Ljus i mörkret...

                       

Nu är det så härligt när jag kommer hem på kvällen och jag kan få tända ljus överallt i hemmet. Det är allt bra gott med årstider, varje tid har sin charm och nu i adventstider tycker jag det är extra mysigt faktiskt! 
Vi har ju mycket att göra i affären på dagarna men på kvällarna tycker jag att det inte är så mycket måsten i höst/vintertid som resten av året. Det är helt ok att gå hem och läsa en god bok och bara vara. 

Vi har sålt dessa ljuvliga vita kyrkoljusen helt i stearin med extra lång brinntid i många år men i år har det varit en otrolig efterfrågan på dessa helt fantastiska ljus. Hela ljuset brinner ner utan att varken sota eller rinna dessutom blir det en vacker spetskant när ljuset har brunnit ett tag. Har Du haft dessa ljus vill du inga andra ha....
Dom tog slut i förra veckan men nu har vi fått en rejäl påfyllning för er som stod utan.
 

                                 

                                 

                                 

                                 
Vi har massa vackra adventsiffror, fat och ljuvliga dekorband att välja ibland. Nu har vi fått in dom helt bedårande banden som jag fann i Paris på mässan! Faridah ringde mig från affären precis när jag stod i den montern och hon trodde att jag funnit guld när hon hörde min upprymdhet....

                                 

                                 
I år har vi förstås som alltid Esters & Eriks ljus på ställning i en massa nya härliga färger förutom dom givna julröda tonerna.

Lite kuriosa om Ester & Eriks ljus!

1987 började det äkta paret Ester och Erik Möller att göra handdoppade ljus. Visionen var att skapa de bästa och mest eleganta ljusen till en exklusiv och kräsen kundgrupp. Sedan dess har Ester & Erik förfinat de traditionella teknikerna och vidarutvecklat sitt koncept. Idag tillverkar de både parljus, kägelljus och blockljus som även går att få med lackad yta eller pärlemo.

Ester & Eriks ljus tillverkas genom traditionell dropp teknik. Varje bomullsveke doppas flera gånger i varm paraffin av den allra finaste kvalitet ända till ett vackert ljus är skapat. Genom dropptekniken och den höga kvaliteten på råvaran får vi ett ljus som brinner med ren och lugn låga och som till sist släcker sig själv. Ester & Erik gör aldrig avkall på kvalitén.
Ester & Erik är ett familjeföretag med starka rötter i den danska jultraditionen. Familjeföretaget lever vidare genom sonen Sören Möller med fru Christina som numera verkar i företaget. Deras ambition är fortsatt utveckling baserad på exklusiv kvalitet.

Mycket viktigt

Om du har valt ett av Ester & Eriks vackra ljus med lack, metallic eller pärlemo bör du tänka på att om ljuset blåses ut innan det brunnit klart ska Du ta bort lacken som har samlat sig i "skålen" med en tändsticka. Detta ska Du göra för att undgå att veken blir kvävd av lacken när ljuset ska tändas igen. Ljuset kommer att brinna ner tills det slocknar av sig själv.

I dag skall vi göra kundbesök och hänga gardiner hela dagen!
Ha en fin dag/Pia

                     

Kommentarer
Postat av: Ella

Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2012-03-19 @ 01:04:19
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback