Brud, brud, bröllop....



Efter vår trevliga lördag för ett par veckor sedan när Faridah hade blomsterkurs för en blivande brud och hennes möhippa så blev Anna en av flickorna så inspirerad och charmad av Faridah, vem blir inte det... att hon ville absolut få gjort sin brudbukett av proffset själv! Här kan ni se resultatet av Annas bröllopsarr. som gifter sig idag lördag! Vild bukett med bla. doftande Trädgårdsrosor, färsk Mynta, Oregano och Lammöron, allt lokalodlat i Göteborg. Ytterliggare Sweet Avalanche, Ranunkel och söta Luktärter. Vi hoppas att dom får en fantastisk dag idag på sin bröllopsdag!

Kommentarer
Postat av: Beate Hemsborg

Heisann.

Så mye lekkert dere har i butikken deres. Vi kommer fra Norge til Gøteborg neste uke. skal absolutt innom dere. Er veldig interessert i Green Gate. Så at dere hadde et skikkelig Rea i mai. Har dere noe igjen? Har dere Rea nå?

Gleder meg til å se butikken deres!



Beate

2009-06-13 @ 16:58:04
URL: http://www.beatehemsborg.blogspot.com
Postat av: Pia Grönberg

Kul att du hittat hit till bloggen! Greengate rean börjar vi plocka bort idag men vi kommer kanske ha en del tyger kvar i butiken annars har det gått åt! Du får komma ner till Göteborg när vi har garagesalen för då kanske det dyker upp lite från Greengate.

Vi ses i butiken! mvh Pia

2009-06-16 @ 16:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback